Renovatie:

Brede expertise


Bouwen met verstand van zaken. Daar draait het om bij Disztlse Dakwerken. U kunt ons inschakelen voor renovatie, nieuwbouw, onderhoudswerk, interieuraanpassingen, timmerwerk buitenshuis en verbouwingen aan uw woning of bedrijfspand. Van het moderniseren van een woning met veel achterstallig onderhoud tot het realiseren van extra ruimte door een uitbouw of dakkapel. Wij voeren het deskundig en met passie voor het vak voor u uit.

Disztlse Dakwerken is uw partner bij renovatiewerken!


Renovatie:

Aandacht voor detail.


Onze werkzaamheden zijn breed. Zo kunnen we bijvoorbeeld beschadigde delen van de houten gevel weer naar de originele staat terugbrengen. En vernieuwen we aangetast hout of metselwerk. Maar we maken ook kozijnen tochtvrij door het plaatsen van isolatieglas of het aanbrengen van voorzetramen. Of door ze te vervangen door nieuwe houten of kunststof exemplaren met een authentieke look.

Bovendien kunnen we ook binnen het pand zodanig verbouwen dat er comfortabele moderne ruimtes ontstaan voor werken of wonen. De afwerking en de details zijn evenzeer belangrijk. Daarom gaan we bij alle renovaties uiterst secuur en zorgvuldig te werk.

Disztlse Dakwerken weet raad met elk type renovatie!!